Despre noi

Firma Aleho a fost fondata in anul 1992 avind ca obiect de activitate comertul cu scule si utilaje electrice si cu motoare termice. Preocupata permanent de dezvoltarea firmei si tinind cont de cerintele pietei conducerea a incheiat contracte cu reprezentantele firmelor de renume : Makita,Bosch, Agent Trade,Honda, Husqvarna, Metabo, Hitachi.

Suntem o firma specializata in comercializarea motofierastraielor, motocoase, masini de tuns gazon , motosape, motocositrei, sculelor electrice si cu acumulatori, generatoare de current, motopompe, echipamente de curatenie, scule pentru instalatori si altele.

Pentru produsele mentionate mai sus cat si pentru altele asiguram service in garantie si post garantie intr-un atelier service modern, echipat conform cerintelor furnizorilor nostrii, respectand standardele in vigoare.

Preocuparea permanenta a managementului de virf este satisfacerea maxima a cerintelor clientilor , respectarea prevederilor contractuale si de a oferi servicii de calitate corespunzatoare exigentelor standardelor internationale reglementate prin lege.

Acum, dupa 28 de ani de activitate, si dupa o criza economica prelungita , firma Aleho este inca in slujba clientilor sai, reusind sa ofere conform traditiei produse de calitate la preturi avantajoase, consiliere la vanzare , precum si servicii post vanzare. Suntem dispusi de a incheia noi parteneriate cu firme care doresc sa promoveze produse de calitate, ofererindu-le coditii de vanzare in magazin specializat si service in garantie si postgarantie.