Despre noi

Firma Aleho a fost fondata in anul 1992 avind ca obiect de activitate comertul cu scule si utilaje electrice si cu motoare termice. Preocupati permanent de dezvoltarea firmei si tinind cont de cerintele pietei administratorii  au incheiat contracte cu reprezentantele firmelor de renume : Makita,Bosch, Agent Trade, Metabo, Hitachi, O-Mac, Rothenberger.

Firma  este un furnizor important de motofierastraie, motocoase, masini de tuns gazon , motosape,motocultoare, motocositori, scule electrice si cu acumulatori, generatoare de current, motopompe, scule pentru instalatori si altele.

Pentru produsele mentionate mai sus cat si pentru altele asiguram service in garantie si post garantie intr-un atelier service modern, echipat conform cerintelor furnizorilor nostrii.

Ne propunem  să dezvoltăm relații durabile cu clienții , ne adăptam  la schimbările pieței si  oferim servicii de calitate, complete  si  soluții fiabile.

Acum, in an aniversar, la implinirea a 30 ani de activitate , firma Aleho este inca in slujba clientilor sai, reusind sa ofere conform traditiei produse de calitate la preturi avantajoase, consiliere la vanzare , precum si servicii post vanzare.

Suntem dispusi de a incheia noi parteneriate cu firme care doresc sa promoveze produse de calitate, ofererindu-le coditii de vanzare in magazin specializat si service in garantie si postgarantie.